Myytävät:


SOLD:

Fjord foal with halter and leash for sale / Vuonohevosvarsa riimulla ja riimunnarulla myynnissä  

MYYTY/SOLD!

80€ + postikulut/postages

Kerman värisestä Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Vuonohevosvarsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty valkoisesta ja vaalean ruskeasta Novitan Lumous - langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen.  Varsan mukaan tulee kuvien riimu sekä riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 11.9 !

Julkaistuani kuvan klo 21 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of cream velboa (a little smaller than size A4). The price includes a foal with fillings, halter, leash and a stick.

I will sell the foal on my instagram on 11.9 at 9 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the foal. 

Foal with halter and leash for sale / Varsa riimulla ja riimunnarulla myynnissä 

SOLD/MYYTY

70€ + postikulut/postages

Punertavasta ruskeasta Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty valkoisesta Novitan Lumous - langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on otsassa ja turvassa merkit, joista alemmassa on hieman vaaleanpunaista tummennosta. Varsan mukaan tulee vaaleanpunainen riimu sekä kuvien riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 7.9 !

Julkaistuani kuvan klo 16 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of brown velboa (a little smaller than size A4). The price includes a foal with fillings, halter, leash and a stick.

I will sell the foal on my instagram on 7.9 at 4 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the foal. 

Hobbyhorse for sale with Hackamore Bridle / Myyntihevonen Hackamore suitsilla 

MYYTY/SOLD

175€ + postikulut/postages

Oranssihtavasta ja valkoisesta Velboa-kankaasta käsinommeltu hieman A3-kokoa pienempi keppihevonen/poni. Harja on tehty valkoisesta Red Heart Soft -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on valkoisesta velboasta tehty upetettu leveä merkki. Hevosen mukaan tulee kuvien suitset otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty timanttinauhasta. Hevosen hackamore suitset sisältävät myös kuolaimet, jotka on tilattu taikakepparilta. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 16 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This smaller horse is made of white and light russet velboa (little under A3). The variegation of the horse is neatly handmade and sewn. The Hackamore bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle(bridle, reins, headbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 4 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 


Hobbyhorse for sale with High Jump Revolution Bridle /

Myyntihevonen High Jump suitsilla 

MYYTY/SOLD

185€ + postikulut/postages

Valkoisesta ja mustasta Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty mustasta ja valkoisesta Red Heart Soft -langasta ja se ommeltu kiinni hevoseen. Myös käsin maalatut siniset  silmät ja vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on haaleat tummennokset silmien ympärillä. Hevosen mukaan tulee kuvien High Jump suitset muotoillulla niskaremmillä, irroitettavalla otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty viisirivisestä timanttinauhasta käsin. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 16 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of white and black velboa (size A3). The variegation of the horse is neatly handmade and sewn. The High Jump bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle(bridle, reins, headbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 4 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 

Foal with halter and leash for sale / Varsa riimulla ja riimunnarulla myynnissä 

SOLD/MYYTY!

75€ + postikulut/postages

Kerman värisestä Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on ruskeasta Rose Mohair - langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on merkkejä otsasta turpaan asti. Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta. Varsan väritys on tehty permanentti tusseilla. Varsan mukaan tulee vihreä riimu sekä kuvien riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 11.8!

Julkaistuani kuvan klo 12 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of cream velboa (a little smaller than size A4). The coloring of the foal is done precisely by hand with a permanent markers. The price includes a foal with fillings, halter, leash and a stick.

I will sell the foal on my instagram on 11.8 at noon (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the foal. 

Hobbyhorse with bridle for sale/ Myyntihevonen suitsilla  

SOLD/MYYTY!

170€ + postikulut/postages

Camel värisestä Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty punaruskeasta Novitan 7 Veljestä -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on valkoisesta velboasta tehdyt merkit otsassa, turvassa ja korvassa. Hevosen mukaan tulee kuvien suitset muotoillulla niskaremmillä, otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 15 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of Camel brown velboa (size A3). The mark of the horse is neatly handmade. The bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle(bridle, reins, headbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 3 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 

Foal with halter and leash for sale / Varsa riimulla ja riimunnarulla myynnissä

MYYTY/SOLD!

70€ + postikulut/postages

Beigestä Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty valkoisesta Red Heart Soft Mohair - langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on pitkä piirto otsasta turpaan asti. Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta. Varsan mukaan tulee turkoosi riimu sekä kuvien riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 7.8!

Julkaistuani kuvan klo 17 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of beige velboa (a little smaller than size A4). The price includes a foal with fillings, halter, leash and a stick.

I will sell the foal on my instagram on 7.8 at 5 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the foal. 

Foal with halter and leash for sale / Varsa riimulla ja riimunnarulla myynnissä 

MYYTY/SOLD!

70€ + postikulut/postages

Harmaasta Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty valkoisesta Red Heart Soft Mohair - langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on pitkä piirto otsasta turpaan asti. Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta. Varsan mukaan tulee vaaleanpunainen riimu sekä kuvien riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 7.8!

Julkaistuani kuvan klo 18 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of grey velboa (a little smaller than size A4). The price includes a foal with fillings, halter, leash and a stick.

I will sell the foal on my instagram on 7.8 at 6 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the foal. 

Variegated hobbyhorse for sale with High Jump Revolution Bridle / 

Kirjava myyntihevonen High Jump suitsilla 

MYYTY/SOLD!

200€ + postikulut/postages

Valkoisesta ja caramelin värisestä Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty ruskeasta ja valkoisesta Red Heart Soft -langasta ja se ommeltu kiinni hevoseen. Myös käsin maalatut siniset ja ruskeat silmät ja vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on paikoittain tummennoksia (silmien ympärillä ja kirjavuuden reunoilla). Hevosen mukaan tulee kuvien suitset muotoillulla niskaremmillä, irroitettavalla otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty kolmirivisestä timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 16 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of white and caramel velboa (size A3). The variegation of the horse is neatly handmade and sewn. The bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle(bridle, reins, headbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 4 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 

Hobbyhorse for sale with Hanoverian bridle / Myyntihevonen Hanoverian suitsilla  

MYYTY/SOLD

175€ + postikulut/postages

Vaaleanharmaasta Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty vaaleanharmaasta Red Heart Soft Mohair -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on valkoisesta velboasta tehty pitkä piirto. Piirron päässä on vaaleanpunaiset tummennokset. Hevosen mukaan tulee kuvien suitset muotoillulla niskaremmillä, otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty hepeasta koristenauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 17 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of light grey velboa (size A3). The mark of the horse is neatly handmade. The bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle(bridle, reins, headbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 5 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 

SOLD:

Hobbyhorse for sale with Micklem bridle / Myyntihevonen Micklem suitsilla  

SOLD/MYYTY

150€ + postikulut/postages

Camel värisestä Velboa-kankaasta käsinommeltu hieman A3-kokoa pienempi keppihevonen/poni. Harja on tehty mustasta Novitan 7 Veljestä -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on valkoisesta velboasta tehdyt merkit otsassa ja turvassa. Turvan merkissä on myös vaaleanpunainen tummennos ja silmien ympäsillä haaleaa tummennosta.  Hevosen mukaan tulee kuvien suitset otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty kolmirivisestä timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 15 kaikki klo 18 mennessä "tarjoan hevosesta 150€+postikulut" kommentoineet osallistuvat arvontaan, jolla ostaja valitaan. Sinun ei siis tarvitse olla ensimmäinen kommentoija ostaaksesi hevosen. Onnea!

En ole ennen testannut myydä hevosta näin, mutta haluan antaa mahdollisuuden kaikille halukkaille. Katsotaan miten jatkossa. :)

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of Camel beige velboa (size: little under A3). The mark of the horse is neatly handmade. The bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle (bridle, reins, headbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 3-6 pm (Finnish time). Everybody who makes a comment "I offer 150€+postages" takes part on lottery where the buyer will be chosen. So you don't need to be the first one to buy the horse. Good luck!

I have never trid to sell horse like this, but I want to give everyone a chance to buy my horse. Let's see how I sell horses in the future. :)

Hobbyhorse for sale with bridle / Myyntihevonen suitsilla  

MYYTY/ SOLD

170€ + postikulut/postages

Caramelin värisestä Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty valkoisesta Novitan Teddy-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on valkoisesta velboasta tehdyt merkit otsassa, turvassa ja alaleuassa. Hevosen mukaan tulee kuvien suitset muotoillulla niskaremmillä, otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty nelirivisestä timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 12 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of Caramel brown velboa (size A3). The mark of the horse is neatly handmade. The bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle(bridle, reins, headbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at noon (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 


Foal for sale with halter and leash / Myynti varsa riimulla ja riimunnarulla

MYYTY/SOLD!

70€ + postikulut/postages

Valkoisesta Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty avatusta valkoisesta Red Heart Soft- langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on vaaleanpunaiset tummennokset turvassa sekä silmän ympärillä. Varsan mukaan tulee vaaleanpunainen riimu sekä kuvien riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 19.7!

Julkaistuani kuvan klo 15 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of white velboa (a little smaller than size A4).  The price includes a foal with fillings, halter, leash and a stick.

I will sell the foal on my instagram on 19.7 at 3 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the foal. 


Foal for sale with halter and leash / Myynti varsa riimulla ja riimunnarulla 

MYYTY/SOLD!

70€ + postikulut/postages

Vaaleanharmaasta Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty  valkoisesta Novitan Lumous- langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on pieniä merkkejä otsassa, turvassa ja silmäkulmassa. Varsan mukaan tulee liila riimu sekä kuvien riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 19.7!

Julkaistuani kuvan klo 16 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of light grey velboa (a little smaller than size A4). White marks of the horse is neatly handmade. The price includes a foal with fillings, halter, leash and a stick.

I will sell the foal on my instagram on 19.7 at 4 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the foal. 


Hobbyhorse for sale with High Jump Revolution Bridle / Myyntihevonen High Jump suitsilla 

SOLD! / MYYTY!

145€ + postikulut/postages

Mustasta ja valkoisesta Velboa-kankaasta käsinommeltu A4-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty mustasta ja valkoisesta Red Heart Soft- langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosen kuviointi on ommeltu kestävästi upottamalla. Hevosen mukaan tulee High Jump suitset muotoillulla niskaremmillä. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty kolmirivisestä timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 15 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of black and white velboa (size A4). The pattern of the horse is neatly handmade. The High Jump bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 3 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 


Hobbyhorse for sale with High Jump Revolution Bridle / Myyntihevonen High Jump suitsilla 

SOLD! / MYYTY!

150€ + postikulut/postages

Beigestä ja valkoisesta Velboa-kankaasta käsinommeltu A4-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty beigestä Diablo- langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät sekä vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosen merkki on ommeltu kestävästi upottamalla. Hevosen mukaan tulee High Jump suitset muotoillulla niskaremmillä. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty kolmirivisestä timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaistuani kuvan klo 18 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan" kuvan kommentteihin saa hevosen.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of beige and white velboa (size A4). The mark of the horse is neatly handmade. The High Jump bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 6 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 


Hobbyhorse for sale with bridle / Myyntihevonen suitsilla

MYYTY!/ SOLD!

160€ + postikulut/postages

Tummanruskeasta Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty mustasta Novitan 7 Veljestä -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta  tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Toinen sierain on vaaleanpunaisesta nahasta ja sekin kiinnitetty ommellen. Hevosella on valkoisesta velboasta tehty leveä läsi. Hevosen mukaan tulee kaksoisturparemmilliset suitset muotoillulla niskaremmillä. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta ja valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty viisirivisestä timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta. 

Julkaistuani kuvan klo 15 ensimmäinen , joka kommentoi "ostan"  kuvan kommentteihin saa hevosen. 

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of dark brown velboa (size A3). The mark of the horse is neatly handmade. The bridle is made by sewing double black faux leather.  The price includes a horse with fillings, bridle and a stick. 

I will sell the horse on my instagram at 3 pm (Finnish time). First who make a comment "I buy" will get the horse. 

Hobbyhorse for sale / Myyntihevonen

MYYTY!

140€ + postikulut/postages

Valkoisesta Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Harja on tehty valkoisesta Red Heart Soft -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on yksityiskohtainen väritys, joka on tehty tarkasti käsin. Tummennokset ja väritys on kiinnitetty fixatiivilla. Kuvien meksikolaiset suitset on ommeltu siististi mustasta kaksinketaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty kolmirivisestä timanttinauhasta, jossa on kirkkaat timantit reunoilla ja tummat hieman isommat timantit keskellä. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat pyöröpunotut ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä.

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of white velboa (size A3).  The coloring of the horse is neatly handmade. The bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle and a stick. 


Myyntihevonen

MYYTY!

130 €

Kerman värisestä Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppihevonen. Ylväs ja paksu harja on tehty avatusta Novitan 7 Veljestä -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on pitkä piirto, jonka päässä on vaaleanpunainen tummennos. Kuvien irroitettavat suitset on tehty kultaisesta keinonahasta. Otsapannassa on yksityiskohtainen koriste kirkkailla timanteilla ja suuremmilla sinisillä kivillä.. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä.


Myyntiponi

MYYTY!

100 €

Harmaasta velboa-kankaasta käsin ommeltu ponikokoinen keppihevonen (A4). Papurikko kuviot ja tummennokset on tehty käsin ja kiinnitetty fixatiivilla. Hevosen harja on mustaa Novitan 7 Veljestä -lankaa, joka on kiinnitetty ommellen. Silmät ja sieraimet ovat mustaa huopaa, jotka on myös ommeltu siististi kiinni. Hevosella on myös merkki otsassa. Silmien ympärillä on myös haaleat tummennokset. Hevosen mukaan tulee kuvissa näkyvät kaksoisturparemmilliset suitset, jotka on tehty valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta ommellen. Kolmirivisessä timanttiotsapannassa on keskellä mustia vaaleanpunaisia blingejä ja reunoilla kirkkaita. Hevonen myydään täytteineen ja kepitettynä! Pienen kokonsa ansiosta ketterä esteilläkin!


Myyntiponi

MYYTY!

100 €

Ruskeasta ja valkoisesta velboa-kankaasta käsin ommeltu ponikokoinen keppihevonen (A4). Upotetut kuviot on tehty kestävästi ja siististi ommellen(toisen puolenniskan ja suupielen kuviot). Hevosen harja on ruskeaa Novitan 7 Veljestä -lankaa, joka on kiinnitetty ommellen. Silmät ja sieraimet ovat mustaa huopaa, jotka on myös ommeltu siististi kiinni. Hevosella on myös merkkeja otsassa ja turvassa, jossa on hieman vaaleanpunaista tummennosta. Silmien ympärillä on myös haaleat tummennokset. Hevosen mukaan tulee kuvissa näkyvät suitset, jotka on tehty mustasta kaksinkertaisesta keinonahasta ommellen. Kolmirivisessä timanttiotsapannassa on keskellä mustia blingejä ja reunoilla värittömiä. Hevonen myydään täytteineen ja kepitettynä! Pienen kokonsa ansiosta ketterä esteilläkin!


Myyntihevonen

MYYTY!

130 €

Harmaasta ja valkoisesta Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppari (normaalia käsialaani sirompi). Harja on harmaata Diablon mohair-lankaa ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös huovasta tehdyt silmät ja vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Silmien ympärillä on myös haaleat tummennokset. Hevosella on upotettu valkoinen merkki/turpa. Kuvien irroitettavat suitset on tehty ompelemalla kaksinkertaisesta mustasta keinonahasta. Otsapannassa on valkoinen koristenauha. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Myyntiponi

MYYTY!

95€

Vaaleasta ja valkoisesta velboa-kankaasta käsin ommeltu ponikokoinen keppihevonen (A4). Upotetut kuviot on tehty kestävästi ja siististi ommellen. Hevosen harja on avattua valkoista Red Heart soft-lankaa, joka on kiinnitetty ommellen. Silmät ja sieraimet ovat mustaa huopaa, jotka on myös ommeltu siististi kiinni. Hevosella on myös pitkä piirto ja turvassa hieman vaaleanpunaista. Silmien ympärillä on haaleat tummennokset. Hevosen mukaan tulee kuvissa näkyvät suitset, jotka on tehty tummanruskeasta keinonahasta. Otsapantana on hopeinen koriste. Hevonen myydään täytteineen ja kepitettynä!


Vuonohevonen

MYYTY!

140 €

Beigestä Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen vuonohevoskeppari. Pystyharja on tehty avatusta Novitan Deko-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosen tuvassa oleva väritys on tehty käsin.  Kuvien irroitettavat suitset on ommeltu kaksinkertaisesta mustasta keinonahasta. Otsapantaan ja turparemmiin on tehty valkoisesta ja mustasta keinonahasta pyöröpunokset. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat pyöröpunotut ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä.


Myyntihevonen 

MYYTY!

115 €

Valkoisesta Velboa-kankaasta käsinommeltu A3-kokoinen keppari. Harja on valkoista Novitan Pilvi-lankaa ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosen väritys on tehty käsin. Kuvien irroitettavat suitset on tehty ruskeasta ja valkoisesta keinonahasta. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä.


Myyntihevonen High Jump suitsilla

MYYTY!

145 €

Kuvien A3 kokoinen hevonen on ommeltu valkoisesta ja tummanruskeasta velboa-kankaasta. Upotettu valkopää kulkee korvien välistä, jonka vuoksi hevosen korvat ovat värien mukaiset. Hevosen silmät ovat huopaa ja sieraimet nahkaa, jotka ovat ommeltu myös kiinni hevoseen. Tuuhea harja on tummanruskeaa Novitan 7 Veljestä-lankaa ja kiinnitettu myös kestävästi ommellen. hevosella on hieman tummennosta silmien ympärillä. Hevosen mukaan tulee kuvissä näkyvät kauniit suitset. Tikatut ja kirjaillut suitset on tehty kaksinkertaisesta ruskeasta nahasta. Otsapantana on timanttiketju. Suitsien ohjat on irroitettavat ja nekin kaksinkertaisesta nahasta ommellut. Näissä työläissä suitsissa on myös muotoiltu niskaosa ja nätit yksityiskohdat. 

Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä!


Myyntihevonen (keskikoko) 

60 €

Valkoisesta Teddy-kankaasta käsinommeltu ponikokoinen keppihevonen. Harja on avattua valkoista Novitan Jenika-lankaa ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Irroitettavat suitset on tehty kultaisesta keinonahasta, jossa otsapantana on kultainen tähtikoristenauha. Suitsissa on irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. 


Postimaksut ei sisälly hintaan! Ota yhteyttä niin sovitaan noudosta tai postituksesta.