Myytävät:


Kaikki toiminta instagramin kautta. 

Nettisivuille ei päivitetä myytäviä tai tilauksia

Follow my instagram

I won't update this website

Myyntihevosia, -poneja sekä -varsoja tulee satunnaisesti myyntiin.

Kaikki myynnit tapahtuvat Instagramin kautta.

Lisäkuvat ja tarkemmat tiedot myytävistä löydät kuitenkin alta.

seuraa Instagramiani pysyäksesi ajan tasalla

@rosemix_official 


MYYTY:

Kaikki alla olevat tuotteet ovat jo myytyjä


Myyntiponi Micklem suitsilla

Myydään 19.7 klo 13 Instagramin puolella nopeimmalle ostajalle, joka kirjoittaa myyntipostaukseen "ostan". (rosemix_official)

Hevosen ja suitsien hinta on 220€+postikulut (sisältää 24 % ALV:in)

Kuvien hevonen on valmistettu vaaleasta ja pehmeästä velboa kankaasta käsin. Silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen mustasta huovasta. Harja on valmistettu beigestä Novitan Jenika- langasta ja sekin kiinnitetty käsin ommellen. Hevosen mukaan tulevat Micklem suitset on valmistettu lilasta kaksinkerroin tikatusta nahasta. Suitsien mukaan tulee tietenkin otsapanta, kuolaimet ja ohjat, jotka näkyy myös kuvissa. Hevosen koko on jonkin verran yli A4 paperiarkin kokoinen ja noin 680 gramman painoinen.  


Myyntihevonen Meksikolaisilla suitsilla

Myydään 6.5 klo 20 Instagramin puolella nopeimmalle ostajalle, joka kirjoittaa myyntipostaukseen "ostan". (rosemix_official)

Hevosen ja suitsien hinta on 230€+postikulut (sisältää 24 % ALV:in)

Kuvien hevonen on valmistettu oranssista ja valkoisesta velboa kankaasta käsin. Silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen mustasta huovasta. Harja on valmistettu mustasta Maja- langasta ja sekin kiinnitetty käsin ommellen. Hevosen mukaan tulevat Meksikolaiset suitset on valmistettu mustasta kaksinkerroin tikatusta nahasta. Suitsien mukaan tulee tietenkin otsapanta, kuolaimet ja ohjat, jotka näkyy myös kuvissa. Hevosen koko on A3 paperiarkin kokoinen ja noin 820 gramman painoinen.  


Myyntiponi Englantilaisilla suitsilla ja postikankikuolaimilla

Tulossa myyntiin 1.5 klo 15 hintaan 180 €+postikulut

Hinta sisältää ponin englantilaisilla suitsilla ja erikoiskuolaimilla sekä 24 % ALV:in. 

Poni on tehty Caramel värisestä velboa kankaasta siististi käsin. Ponilla on myös hyvin yksityiskohtainen upotettu merkki. Korvan yksityiskohta, sydän, on maalattu. Ponin silmät ja sieraimet on ommeltu mustasta huovasta. Harja on tehty ruskeasta 7 Veljestä -langasta ja kiinnitetty ommellen poniin. Tikatut suitset on ommeltu kaksinkertaisesta mustasta keinonahasta. Upeat kuolaimet on ostettu @khtkrewell :iltä ja ne tulevat ponin suitsien mukaan. 

Myynti tapahtuu Instagramin kautta ensimmäiselle ostajalle, joka kommentoi kuvaan "ostan". 


Myyntihevonen Meksikolaisilla suitsilla

Myydään 30.4 klo 18 Instagramin puolella nopeimmalle ostajalle, joka kirjoittaa myyntipostaukseen "ostan".  (rosemix_official)

Hevosen ja suitsien hinta on 210€+postikulut  (sisältää 24 % ALV:in)

Kuvien hevonen on valmistettu oransiista ja valkoisesta velboa kankaasta käsin. Silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen mustasta huovasta ja vaaleanpunaisesta nahasta. Harja on valmistettu ruskeasta ja valkoisesta Red Heart Soft- langasta ja sekin kiinnitetty käsin ommellen. Hevosen mukaan tulevat Meksikolaiset suitset on valmistettu mustasta kaksinkerroin tikatusta nahasta. Suitsien mukaan tulee tietenkin otsapanta, kuolaimet ja ohjat, jotka näkyy myös kuvissa. Hevosen koko on A3 paperiarkkia pienempi, mutta kuitenkin yli A4. Soveltuu kokonsa puolesta siis erinomaisesti vaikka esteille!


Keppihevonen Hackamore suitsilla

Kuvien hevonen/suurempi poni suitsineen myydään huutokaupalla instagramini puolella.

Hevonen menee siis eniten tarjonneelle.

Aloitushinta 200€+postikulut

Mustasta ja valkoisesta velboasta valmistettu keppihevonen.

Hevosella on yksityiskohtainen ja upotettu merkki. Hevosen harja on tehty mustasta 7 Veljestä -langasta ja kiinnitetty ommellen. Maalatut siniset silmät on valmistettu huovasta ja sieraimet vaaleanpunaisesta nahasta ja ne on kiinnitetty siististi ommellen. Hevosen mukaan tulee mustasta nahasta kaksikerroin tikatut suitset kaikkine yksityiskohtineen. Suitsien mukaan tulee myös kolmerivinen otsapanta, jossa on nepparikiinnitykset, joiden ansiosta pannan irroittaminen on helppoa. Ohjat sekä kuolaimet tulevat myös mukaan. Keppi on kiinnitetty siististi ja kuuluu hintaan. Hevosen koko: A3 kokoa pienempi

Hevonen myydään huutokaupalla 20.4. Tarjousaika alkaa klo 18. Huutokauppa loppuu klo 21 jälkeen, kun viimeisestä tarjouksesta on kulunut 10 minuuttia.

Voit tarjota hevosesta kertomalla kommenteissa hinnan. Hinta EI sisällä postikuluja.


Keppihevonen High Jump suitsilla myynnissä

Kuvien hevonen suitsineen myydään huutokaupalla instagramini puolella. 

Hevonen menee siis eniten tarjonneelle. 

Aloitushinta 200€+postikulut

Punaruskeasta ja valkoisesta velboasta valmistettu keppihevonen.

Hevosella on upotettu merkki ja toinen korva on myös osittain valkoinen. Hevosen harja on tehty punaruskeasta mohair-langasta ja kiinnitetty ommellen. Silmät ja sieraimet on valmistettu mustasta huovasta ja vaaleanpunaisesta nahasta ja ne on kiinnitetty siististi ommellen. Hevosen mukaan tulee valkoisesta nahasta kaksikerroin tikatut suitset kaikkine yksityiskohtineen. Suitsien mukaan tulee myös kolmerivinen otsapanta, jossa on nepparikiinnitykset, joiden ansiosta pannan irroittaminen on helppoa. Ohjat sekä kuolaimet tulevat myös mukaan. Keppi on kiinnitetty siististi ja kuuluu hintaan. Hevosen koko:  A3

Hevonen myydään huutokaupalla 19.4. Tarjousaika alkaa klo 18. Huutokauppa loppuu klo 21 jälkeen, kun viimeisestä tarjouksesta on kulunut 10 minuuttia.

Voit tarjota hevosesta kertomalla kommenteissa hinnan. Hinta EI sisällä postikuluja.100€ + postikulut/postages

Ginger Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty valkoisesta Maja-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on kapea läsi. Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta merkin kohdalla. Varsan mukaan tulee kuvien riimu sekä riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 16.4.

Julkaisen myyntikuvan klo 16, johon kommentoimalla "ostan" saatat olla mukana ostajan arvonnassa. Arvon uuden omistajan 10 ensimmäisen ostajan joukosta mahdollisimman nopeasti ja julkaisen ostajan instagaram tarinassani. 


100€ + postikulut/postages

Toffee Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty valkoisesta avatusta Red Heart Soft -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on otsassa, turvalla ja kaulalla. Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta merkin kohdalla. Varsan mukaan tulee kuvien riimu sekä riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 16.4.

Julkaisen myyntikuvan klo 16, johon kommentoimalla "ostan" saatat olla mukana ostajan arvonnassa. Arvon uuden omistajan 10 ensimmäisen ostajan joukosta mahdollisimman nopeasti ja julkaisen ostajan instagaram tarinassani. 


Myyntivarsa riimulla ja riimunnarulla / Sale foal with halter and rope  

100€ + postikulut/postages

Mustasta Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty mustasta Maja-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on otsassa sekä turvassa valkoiset merkit. Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta merkin kohdalla. Varsan mukaan tulee kuvien riimu sekä riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 9.4.

Julkaisen myyntikuvan klo 16, johon kommentoimalla "ostan" saatat olla mukana ostajan arvonnassa. Arvon uuden omistajan 10 ensimmäisen ostajan joukosta mahdollisimman nopeasti ja julkaisen ostajan instagaram tarinassani. 

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of black velboa (a little smaller than size A4). The price includes a foal with fillings, halter, rope, and a stick.

I will sell the foal on my Instagram on 9.4 at 4 pm (Finnish time). The First 10 of those who make a comment "I buy" will participate in a lottery, where I can draw the new home.

Hobbyhorse with Bridle  / keppihevonen suitsilla

220€ + postikulut/postages

FINNISH

Tummanharmaasta velboa-kankaasta käsinommeltu hieman A3-kokoa pienempi keppihevonen. Paremman kuvan koosta löydät instagram-tarinastani. (@rosemix_official) Harja on tehty harmaasta  mohair-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät sekä vaaleanpunaisesta nahasta tehdyt sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on upotettu isompi merkki. Silmien ympärillä voi huomata myös haaleaa tummennosta sekä suunpielet ovat tummennetut. Hevosen mukaan tulee kuvien kaksoisturparemmilliset suitset otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi liilasta/vaaleanpunaisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsissa on hologramminahasta tehdyt yksityiskohdat ja pehmusteet. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaisen kuvan klo 18 , johon kaikki halukkaat ostajat kommentoivat "ostan".  Tarjousaikaa on klo 19 asti, jonka jälkeen hevosen uusi koti arvotaan kaikkien ostajien kesken.  Pidetään kommenttikenttä siistinä, jotta kommentteja on helpompi lukea. Ilmoitan onnekkaan ostajan 19 jälkeen instagramissani. 

Onnea!

ENGLISH

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of dark gray velboa. The horse is about A3 size (a little bit smaller). You can find a picture of the size on my Instagram story. (@rosemix_official) Horse's mane is made of gray mohair-yarn. This horse has a big mark and light shadings as you can see in the photo. The bridle is made by sewing double lila/rosa faux leather. There is also some details in the bridle, which are made of hologram leather. The price includes a horse with fillings, bridle (bridle, reins, browband), a stick, and 24 % VAT.

I will sell the horse on my Instagram at 6 pm (Finnish time). I will post a picture at 6 pm, where you can comment "I buy". There is one hour time to comment. So you don't need to be the first one to buy the horse.  The buyer will be drawn among the all buyers. Please, keep the comment field neat to make it easier to read comments. I will announce the lucky buyer after 7 pm on my Instagram. 

Good luck!


Myyntivarsa riimulla ja riimunnarulla / Sale foal with halter and rope 

100€ + postikulut/postages

Tummanharmaasta Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty harmaankirjavasta Novitan Teddy-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on kolme merkkiä, joista isoin on otsassa. Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta merkin kohdalla. Varsan mukaan tulee kuvien riimu sekä riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 26.2.

Julkaistuani kuvan klo 20 ensimmäinen ,arvon 10 ensimmäisestä ostajasta hevosen uuden kodin.

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of dark grey velboa (a little smaller than size A4). The price includes a foal with fillings, halter, rope, and a stick.

I will sell the foal on my Instagram on 26.2 at 8 pm (Finnish time). The First 10 of those who make a comment "I buy" will participate in a lottery, where I can draw the new home.


Myyntivarsa riimulla ja riimunnarulla / Sale foal with halter and rope

100€ + postikulut/postages

Oranssihtavast Velboa-kankaasta käsinommeltu varsakeppari. Varsa on hieman A4 paperiarkkia pienempi. Harja on tehty valkoisesta Maja-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Varsalla on pitkä alaspäin levenevä piirto.  Turvassa on myös vaaleanpunaista tummennosta merkin kohdalla. Varsan mukaan tulee kuvien riimu sekä riimunnaru. Varsa myydään täytettynä ja kepitettynä. Myynti tapahtuu instagramin kautta 24.2.

Julkaistuani kuvan klo 20 ensimmäinen ,arvon 10 ensimmäisestä ostajasta hevosen uuden kodin. 

Handmade hobbyhorse foal from RoseMix. This foal is made of orange velboa (a little smaller than size A4). The price includes a foal with fillings, halter, rope, and a stick.

I will sell the foal on my Instagram on 24.2 at 8 pm (Finnish time). The First 10 of those who make a comment "I buy" will participate in a lottery, where I can draw the new home. 


Hobbyhorse with bridle for sale / Keppihevonen suitsilla myynnissä

Biddings: 180€-220€ + postikulut/postages

FINNISH

Valkoisesta velboa-kankaasta käsinommeltu hieman A3-kokoa pienempi keppihevonen. Harja on tehty valkoisesta Red Heart Soft Mohair -langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on yksityiskohtainen väritys, joka on tehty permanenttitusseilla. Hevosen mukaan tulee kuvien muotoillut suitset otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta sekä valkoisesta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty paksummasta timanttinauhasta. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaisen kuvan klo 15 , johon saa tarjota kotia hevoselle. Tarjousaikaa on klo 18 asti, jonka jälkeen luen kotitarjoukset huolella. Jos ehdin, saatan julkaista hevosen uuden omistajan jo tänään illalla. Sinun ei siis tarvitse olla ensimmäinen kommentoija ostaaksesi hevosen. Mieti huolella kotitarjouksesi ennen julkaisemista, sillä siihen on vaikea lisätä enää mitään. Toivon myös, että tarjoukset mahtuisivat yhteen tai ainakin kahteen kommenttiin. Voit nostaa myös tarjoustasi "nostan -- €". Pidetään kommenttikenttä siistinä, jotta tarjouksia on helpompi lukea. Voit myös lähettää tarjouksesi yksityisviestillä suoraan minulle. Jos hyviä koteja tulee paljon, saatan joutua arpomaan uuden kodin parhaiden kesken.

Onnea!

ENGLISH

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of white velboa. Horse is about A3 size (a little bit smaller) . Horse's mane is made of white mohair-yarn. This horse has a unique coloring made by hand with permanent perches. The bridle is made by sewing double black faux leather. The price includes a horse with fillings, bridle (bridle, reins, browbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 3-6 pm (Finnish time) with home offer. I will post a picture at 3 pm, where you can offer a home for a horse. So you don't need to be the first one to buy the horse. Please, focus on your home offer, because it's hard to add anything afterwards. Also try to keep it one comment long or not more than two comments long. You can also raise your bid afterwards! Please, keep the comment field neat to make it easier to read offers. You can also send your offer to me in direct message. If there are a lot of good homes, I may have to use a lottery machine to select the home.

Good luck!

Hobbyhorse with bridle for sale / Keppihevonen suitsilla myynnissä 

Biddings:  180€-220€ + postikulut/postages

FINNISH

Punaruskeasta velboa-kankaasta käsinommeltu hieman A3-kokoa pienempi keppihevonen. Harja on tehty mustasta Maja-langasta ja ommeltu kiinni hevoseen. Myös mustasta huovasta tehdyt silmät ja sieraimet on kiinnitetty ommellen. Hevosella on valkoisesta velboasta tehty pieni merkki otsassa sekä pieni yksityiskohta kaulassa.  Silmien ympärillä voi huomata myös haaleaa tummennosta. Hevosen mukaan tulee kuvien Micklem suitset otsapannalla ja ohjilla. Kuvien suitset on ommeltu siististi mustasta kaksinkertaisesta keinonahasta. Suitsien otsapanta on tehty viisirivisestä timanttinauhasta. Otsapanta on myös helposti irroitettavissa, sillä siinä on nepparikiinnitys. Suitsissa on solkikiinnitys sekä irroitettavat ohjat. Hevonen myydään täytettynä ja kepitettynä. Hevosen myyminen tapahtuu instagramin kautta.

Julkaisen kuvan klo 15 , johon saa tarjota kotia hevoselle. Tarjousaikaa on klo 18 asti, jonka jälkeen luen kotitarjoukset huolella. Jos ehdin, saatan julkaista hevosen uuden omistajan jo tänään illalla. Sinun ei siis tarvitse olla ensimmäinen kommentoija ostaaksesi hevosen. Mieti huolella kotitarjouksesi ennen julkaisemista, sillä siihen on vaikea lisätä enää mitään. Toivon myös, että tarjoukset mahtuisivat yhteen tai ainakin kahteen kommenttiin. Voit nostaa myös tarjoustasi "nostan -- €". Pidetään kommenttikenttä siistinä, jotta tarjouksia on helpompi lukea. Voit myös lähettää tarjouksesi yksityisviestillä suoraan minulle. Jos hyviä koteja tulee paljon, saatan joutua arpomaan uuden kodin parhaiden kesken. 

Onnea!

ENGLISH

Handmade hobbyhorse from RoseMix. This horse is made of  russet brown velboa. Horse is about A3 size (a little bit smaller) . Horse's mane is made of black Maja-yarn. The small mark of the horse is neatly handmade. Horse has also a little mark on its neck. The bridle is made by sewing double black faux leather. The horse's headband is sewn with 5 rows of diamond chains. This browband is also easy to take off. The price includes a horse with fillings, bridle (bridle, reins, browbrand) and a stick.

I will sell the horse on my instagram at 3-6 pm (Finnish time) with home offer. I will post a picture at 3 pm, where you can offer a home for a horse. So you don't need to be the first one to buy the horse. Please, focus on your home offer, because it's hard to add anything afterwards. Also try to keep it one comment long or not more than two comments long. You can also raise your bid afterwards! Please, keep the comment field neat to make it easier to read offers. You can also send your offer to me in direct message. If there are a lot of good homes, I may have to use a lottery machine to select the home. 

Good luck!


Postimaksut ei sisälly hintaan! Ota yhteyttä niin sovitaan noudosta tai postituksesta.